Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Friday, June 19, 2009

Aikk,dah lunyai dah kerusi ni?pelikk~

*Ok,i explain from A-Z*
hari itu,aku buat folio dpn laptop.sudah tentu aku akan buat kat meja sbb aku x biasa dok atas katil sbb aku x biasa eventhough aku nak study.if penat pon,aku akan amik masa dalam 5 minit utk mengeliatkan badan ats katil setelah bape jam membongkokkan badan.selalunya aku study kat bilik kakak aku sbb bilik dia x de org,dua-dua kat asrama.so,aku boleh study situ sbb aman sikit.x de gangguan,kalau bilik aku,ade aku,abang aku nak tidur.so,kena ttp lampu.nak belajar camne kalau dlm keadaan gelap?
then,time aku tengah buat folio tu,aku sandar la kat defender kerusi tu [kat bahagian belakang].u know what happen?dengan secara tiba-tiba,defender tu kebelakang dengan secara slow-slow.heyy,aku tgh sedap sandar kat situ,dan tetiba kebelakang.so,aku rasa nak tegolek la en?

lain macam plak kerusi ni.tp unik w0o.boleh ke belakang pulak,slow pulak tu!feel je time tu.aku yang bengap ni pon,layan je la dan teruskan tolak badan ku kebelakang.hahaha,bengongg!and then,aku rasa pelikk.selalunye kalau tolak kerusi kebelakang,dia ade had,tp ni x de.macam dah nak terlentang dah.aiyooo~aku dah cuak dah !
then,aku g goncang defender kerusi tu..bongok ek?hahahaha,and then,defender tu dah tecabut!gila la weii,pecahh rekod~kakak aku pon x leh buat auw ![padahal dah rosakkan harta benda,lagi mau cover].

wow!azaming beb!tp kerusi nmpk janggal sikit & nmpk unikk.nampak macam ade badan,ade tangan and no head !

Oh My God !Mana Kepalanya?Taraaa.




jadi kerusi santai bila aku penat study!muahahaha,pelik-pelik je aku ni.

sedang cuba utk sambungkan..hahaha,try lah!smpi kiamat baru boleh kot,

meh aku buktikn,ape penyebab defender ni tecabut.

Perasan x besi tu da tekopek?tulah penyebabnye!lagi pon kosi ni dah lama.dah byk kali dah org henjut2 situ.smpi kat turn aku,dah tekopek!cehhh,perosak toll aku ni.

Tapi,walaupun dah tebukak defender dia..kerusi ni tetap ade advantage !see,kita boleh ddk dari arah belakang dan depan.kalau ade defender,kena ddk dari satu arah je,kali ni,dah ade 2 arah dah.hebat hebat ~ [padahal dah rosakkan,lagi mau cover].

3 comments:

strewberimanes said...

abes jahanam brg aku ko pkai
ko tau x kusi tu aku pkai almost 10years tau
dpt kat ko, jahanammmmmmmmmmmmm
ganti balik! wakakaka ;p

Ahmad Farith said...

x yah ganti lahh.
kita beli baru je..
:)

Anonymous said...

omg

.jannah.

Post a Comment