Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Sunday, August 9, 2009

One Drop of Perfume

Ni lak,Afifah..Muka dia dgn kuda ni nak sama je.Tak sah kalo x sama.hahahaha,
Mmg btl kate Ibnu,kalau amik gamba bwh matehari,gamba tu akan pecah..See,kan da pecah,padahal x edit pon..

Hari tu,akk aku ade offer 'One Drop of perfume'..Aku memang x faham ape yang dia utk menerangkan..Aku pon suruh la dia angkut.Hehehe,padahal x tau apa-apa..Cuba korang translate ayat tu = setitik minyak wangi.Hahahaha,bodoh kan?Ha,amik kau !Lain kali,jangan cuba nak translate Bi sesuka hati..Dah bodoh,buat la cara bodoh (emo kejap) =).

Then,baru-baru ni..Dia balik rumah..Balik mengejut lak tu,x bagi tau aku pon nak balik.Huh?!selalunya dia nak balik,rumah ni dah kecoh..dan time tu gak aku kelam-kabut kemas bilik dia.Hehehe,aku jadikan bilik dia sbg bilik study aku..senang sikit,habis serabut bilik dia..Bila dia nak balik,aku kemas la balik.tapi alhamdulillah,aku sempat kemas.

Adoii,sibuk je dia ni..Bukan apa,weekend ni kan masa free sikit.So,aku igt nak amik inisiatif utk penuhkan masa utk study..Then,dia dah balik?x jadi la nak study..study pon dah x tentu hala..Kalau study kat ruang tamu,bising..x leh fokus..kat mana lagi nak study?adoii,

Sedang asyik aku lepak ruang tamu,adik aku panggil naik utk usha minyak wangi tuh..Time tu aku ingatkan,minyak wangi tu hanyalah sebotol..Rupanya,sekotak..Ha?Sekotak?kaya akk aku beli sekotak ni?hahahaha!Dalam tu ade 8 botol..Wahhh,masyuk..Hahahaha..Mari tgk gamba ni..

Kiri utk lelaki..Kanan utk pempuan..



This is for men..Not boy,hehehe!


This is for women..Not girl,hehehe!

Bila disemak semula,rupanya benda ni ade banyak set..Fulamakk,masyuk la owner dia ni..Laki ade 4 set,pempuan ade 6 set..Agak2 korang la en,asal pempuan ade 6 set?huhuhu~jawapan aku ; sebab pempuan suka wangi2 ni..So,dia buat la minyak wangi byk2..Hahahaha,boleh lak camtu?Logik en alasan aku?

Dalam 1 kotak tu,ade byk jenis brand..Ada jenis Calvin Klein,Body Shop..WOW !gila la..bau dia mcm best je..hehehe,harga pon best la yerk..Jgn pikir benda ni murah..tapi aku tny balik akk aku tu,alahai murah je..Before tu,aku ade g karnival kat skola..Ada jual minyak wangi One Drop of Perfume..Aku rasa lebih kurang sama je ape yg dia jual..Dia jual 10 hinggit..X tau r 10 hinggit 1 kotak ke atau 1 botol..Hehehe,


Ni pampletnye..mcm2 ade lah.

Time aku tny harga,rupanya akk aku ni dah bayar dah..WOW!masyuk gak en dia ni?Igt kan nak tlg bayarkan..yela,minyak wangi utk aku,sendiri bayar la..Dia dah bayar,so aku ignore je la.Ha,sape suruh bayar dulu?hehehehe,



Ni la minyak wanginya..Botol dia besar tu juga..Tak de la sebesar botol air..hahaha,
suspen je kan?

Anne,thanks for the perfume..Kalau perfume aku dah habis,aku mintak kat kau je la en..Bayar pon,kau je la yang bayarkan..Hehehe,aku tukang kirim je..Chop!kwn kau kan yg jd agent ni..See,dalam ekonomi yg tgh gawat ni,dia dah start buat bisness..Jom kita buat bisness..Kita jual cendol depan rumah..Budak sekolah balik,dia org akan beli.Hahaha,aku tukang bancuh cendol,kau jadi casheir..OK?

Eh Faliq,aku dah ade minyak wangi baru..Lawan kat skola jom,bau sape paling wangi..hehehe,perfume yg pertama x wangi,esok aku bwk yg ke-2..hehehe,aku ade 8 jenis,lain2 bau..ha,amik kau nak cakap?usah gentar,

K r weyh,aku dah banyak merepk ni..Undur diri dulu..
Assalamualaikum~

2 comments:

strewberimanes said...

aku beli pon sebab dapat murah
abg angkat aku jual
beli harge kos tau
bukan selling price

ko tnye la kwn2 ko sape nak beli
aku nak tolong dia
sian owhhh
dia anak yatim
bapak dh bercerai

yg untungnye, aku beli harge kos
ko beli kat kedai, xdapatnye harge camni
special price =)

Ahmad Farith said...

yela yela..
aku try la promote..
ape kate kau kahwin je dgn dia..
kan senang?
dpt tlg dia 100%..
gagagaga,

Post a Comment