Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Saturday, August 8, 2009

No more phone..

Ini Nadia,classmate aku..Saje je letak gamba dia,asyik gamba aku je..hahaha,the rest,akn menyusul la kemudian..ckp je kt akuu.

Yahooo..Hanfon kena tarik..Whuaaa,suka lak dia?Sebenarnya bukan kena tarik la..Ayah aku amik fon aku..Tu pon aku sedar lepas balik sekola hari Jumaat..Bila ditny,ayah aku bagi Ustaz dari Thailand yang bakal menggalas tugasnya sebagai imam solat terawih pada bulan Ramadhan yang akan membuka tirainya (ayat karangan).Ustaz tu dari sekolah tahfiz la en,kat Terengganu..Sekarang dia dah balik Terengganu..before Ramadhan,dia akan balik sini..

Hmm,mungkin ustaz ni tak de handfon..So,ayah aku bagi la dia pinjam kejap..Senang sikit nak contact..Mana tau dia ni merayap,so boleh la contact dia ni..Orang Thai la katekan..Org thai ni pelik sikit..kalo dia low,mmg low habis..Kalo top,mmg top la..Adoii,x pasal fon aku jadi mangsa..HUH?!tak mengapalah,aku ade fon pon buat apa?Bukannye msg selalu pon,apatah lagi call?Fon ade pon just for alarm clock..hehehe,tak pe,aku ade alarm clock,hadiah cabutan bertuah time Jamuan Tahunan Pengakap 2008.

Ustaz tu dari sekolah tahfiz la en,kat Terengganu..Sekarang dia dah balik Terengganu,before Ramadhan,dia datang sini..Wahhh,fon aku ade kat dia sampai Ramadhan la gamaknya?hahahaha,x pe..Amik la kalo kau nak,bawak lari pon xpe..Sebab,kalo fon aku ilang,mintak la fon baru..Kan senang..Muahahah.

org Thai ni kekadang blurr sikit,hope everything ok la kan..Korang igt dia balik before Ramadhan,aku dapat balik fon aku before Ramadhan la ek?Mimpi la jawapannya..yela,dia dok sini,lagi la bapak aku kena handle dia..Dia dok sini,dia bwh tanggungjwb ayh aku..Ada ape2 berlaku,ayh aku kena bertanggungjwb..So,dgn fon la mungkin dapat contact dia..Walamakk beb,gamaknya sampai ke ujung Ramadhan la aku dapat balik..Hahahahaha,

Tak pe tak pe,kalo fon aku prob..Mintak baru la kan?hehehe,boleh jugak merasakan fon yg boleh tgkp gamba,ade 3G,dgr lagu..Fon aku tu mmg x byk function..Gamba pon x clear..Tak de bluetooth,tapi ade infrared..hahaha,tak pe.aku still bersyukur.Korang ade infrared,x de kan?hehehe,kamere la paling aku titik beratkan..sebab aku ni mmg menyangap kamere.So,hati x sedap kalo x de kamere.hahaha.Kalau aku nak update blog,aku akan gunakan fon kamere utk tgkp gmb..malas nak bwk kuar kamere,mean ; malas nak pegang.Yela,tkt org rampas..nangis x berlagu,

Sudah sudah !aku dah merepek dah..For those guy who have my fon number,just ignore it for a while..My sim card are here,so no need to del my number..If u have anything to ask me,just ask in Myspace / Friendster / Facebook..Ask me my home number if needed..OK?kalo kol no clcm aku,mmg aku x akan angkat la..Apatah lagi no maxis (maxis kena curik la deiii)..

Bagus jugak kan ayah aku amik fon aku..Boleh focus study drpd fon aku berbunyi..kan kan?yeah,,trial is coming..Times to study!

Goodluck to all PMR Candidates for trial exam..Tak lupa juga kepada budak SPM yg akan menduduki trial exam pada hari yang sama ; 17 Ogos 2009..trial aku sampai 21 / 8 (Jumaat).Esk tu puasa !yeahh,SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK..

4 comments:

awal laeho said...

saje jeh letak gamba nadia kan??

Ahmad Farith said...

mana ade..
cehh,terasa lak..
gamba tu smart la..
saje nak jual..
lepas ni org lain lak,

Anonymous said...

kau mmg nk kne maki ngan aku kan???
klau cntik takpe la gk ni bukan muka org.
ni muka tenuk.xDDDD

Ahmad Farith said...

tenuk?asl plak tenuk?

p/s;aku tau kau sapa..

Post a Comment