Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Monday, December 14, 2009

Happy Birthday Hajar !

" Masih kenal sama ini gambar ? "


Hajarrr ! Happy Birthday..Sweet 15..Wahh,dah besar kau kan ? Ish,kiranya kau akak la nih ? Bytheway ;
  • May Allah bless u.
  • Semoga di panjang umur.
  • Semoga dimurahkan rezeki.
  • Semoga dapat laki hensem.(haha)
  • Semoga mendapat keputusan yang cemerlang dlm PMR nnti.
Insya-Allah..Aminn ~

Sape Hajar tuh ? Well,dia seorang wanita (wanita ke kau ? haha) yang baik hati,lemah lembut dan ayu..Walupun begitu,dia seorang happy-go-lucky..Mmg best kwn dia..Eh eh,over lak aku..Sape hajar ?

:
:
:
:
:
:
:
:

JENG JENG JENG !

Siti Hajar Bt.Hamzah
Lawa bukan ? Ayu lak tuh.
Akak dia lagi lawa..Hehe,


Terima lah hadiah Blue Present aku dr Farmville.haha,ikhlas nihh !


P/S : Im gonna hit fifth-teen by this Thursday (17/12).yahoo ! Aku dah besar..Tapi kan,kwn lain semua dah 15,aku sorang br nak celebrate =( Anyway,hajar ! Kau bangge tak dpt kwn mcm aku? haha,

8 comments:

Anonymous said...

cun a dy ni. mintak emel. haha.

Balqis Azhar said...

farith sbnanye nk suh owg ingt bfday farith bile . haha , kan ? juz joke ,, jgn mra taw ! huhu

Hajar la.. said...

wahaha. ko tanye aq lak. agak bangga la ko jd kawan aq.lepas bende alah ni.aq slalu bukak blog ko. ala.. tgk bab psl aq je. keh3. xde a.

thanks a. ni ke hadiah beday utk aq? huhu. aq hargai wei. haha. pasni ko lak. xde nk rancang pape ke?

:D

Hajarei

Ahmad Farith said...

Anony : Tu aku punya ar..Kau sedap2 je nak amik ? Btw,kau sape ?

Balqis : Hehe,tau tau je dia nih..Tapi rasa tahun nih mcm x meriah laa.

Hajar : Banggo kau..Tu la,x sesia dpt kwn mcm aku kan ? Ketara kan kau x usha blog ak kan ? Smpi hati..Tak pe ar,aku delete balik topic nih.Haha,kau nk tgk bab kau je ? tgk la smpi bosan =0 Ni la hadiah beday kau..Aku x mampu la..Nnti birthday aku,kau belanja Kenny Rogers la ek..

SiTi_HaJaR said...

kenney rogers kpale botak kau. kalu nk sgt, muffin vanilla dy je. haha.
anonymous tu aq a. kah3!!! bile mase aq kepunyaan ko?!!! :P

Ahmad Farith said...

Ok la tu muffin..Janji ade cop Kenny Rogers..haha,
Anony tuh kau rupanya..Ceh x guna.Alala hajar..Bukan lepas PMR ke kita bersama ? haha,dah bape bulan agaknya kita berdua ek ?

MisSiti Hajar-ei said...

haha. ngeng a ko. lepas PMR aq x penah igt ko. aq igt kawan aq je. :P kite berdue? wek, x sampai 1 hari. haha. ko ni.. merepek la.. huh~ ;P

Ahmad Farith said...

Alah kau hajar..malu malu pulak..haha,segalanya sudah terbongkar.

Post a Comment